Hur parkerar jag i tjänsten?

Om du redan är kopplad till ett företagskonto loggar du in i appen som vanligt med ditt personnummer. För att parkera i tjänsten markerar du "Företagskonto" när du startar din parkering (se filmen nedan). Det går självklart lika bra att parkera via SMS, då anger du zonkod och registreringsnummer som vanligt men utan personnummer. För att kunna parkera på ett företagskonto måste du eller bilen vara tillagd på ditt företag.

Om ditt företag inte har ett företagskonto kan du göra en intresseanmälan här. Med vår företagstjänst parkerar ni i tjänsten via ett knapptryck och får alla anställdas parkeringsköp på en samlad månadsfaktura, dessutom med kommentarer till varje parkering.