Hur parkerar jag i tjänsten?

Om ditt företag inte har ett företagskonto kan du göra en intresseanmälan här. Med vår företagstjänst parkerar ni i tjänsten via ett knapptryck och får alla anställdas parkeringsköp på en samlad månadsfaktura, dessutom med kommentarer till varje parkering.

Om du redan är kopplad till ett företagskonto loggar du in som vanligt med ditt personnummer. För att parkera i tjänsten markerar du "Företagskonto" när du startar din parkering. För att kunna parkera på ett företagskonto måste du vara tillagd på ditt företag.