Kan jag få min faktura på ett annat sätt än med post?

Ja! Du kan själv välja mellan våra olika betalsätt. Genom att logga in på Mina sidor  kan du välja det alternativ som passar dig bäst och även hitta mer information om de olika alternativen.

Kortbetalning
Vi debiterar ditt registrerade Mastercard eller Visakort en gång per månad för de parkeringar du gjorde under föregående månad. Så fort detta är gjort så får du ett kvitto skickat till din registrerade mejladress.

E-post-faktura
Du får en faktura skickad direkt till din mejl. Denna innehåller även en specifikation som visar var och när du parkerat.

SMS-faktura
Du får de uppgifter du behöver för att kunna betala in dina parkeringskostnader på samma sätt som du betalar en vanlig faktura. Observera att denna fakturatyp inte innehåller någon specifikation gällande var och när du parkerat. För att hitta detta behöver du logga in på Mina sidor.