Varför får jag en pappersfaktura med avgift?

För att du som kund ska kunna komma igång och parkera så snabbt som möjligt utan att vid första parkeringstillfället behöva registrera betalkortsuppgifter så hämtar vi din adress från folkbokföringsregistret och skickar därefter faktura hem till dig.

För pappersfaktura erbjuder vi längre betalvillkor och fysisk distribution via post. För denna utökade kredittid samt hanteringskostnader tar vi ut en fakturaavgift.

Vill du få din faktura på annat sätt så ändrar du det enkelt på Mina sidor i vår app eller på vår hemsida.