Varför skickar ni pappersfaktura till min folkbokföringsadress?

För att du som kund ska kunna komma igång och parkera så snabbt som möjligt utan att behöva registrera betalkortsuppgifter vid din första parkering så hämtar vi din adress från folkbokföringsregistret. Vi skickar fakturan hem till dig i början på nästkommande månad.

Vill du få din faktura på annat sätt så ändrar du det enkelt på Mina sidor i vår app eller på vår hemsida. Eftersom vi fakturerar månadsvis har du tid på dig att byta betalsätt även efter att du gjort din parkering.