Hur överklagar jag en kontrollavgift?

SMS Park utfärdar inga kontrollavgifter. Har du fått en en kontrollavgift, eller böter, har den utfärdats av markägaren eller bevakningsbolag på uppdrag av markägaren. Därför kan inte SMS Park ta emot en överklagan. Beroende på vem som utfärdarat avgiften skiljer sig överklagan eller bestridande av p-boten åt. För mer detaljerad information om hur du gör, se din kontrollavgift.

I kontakt med utfärdaren kan det vara bra att ha ett kvitto på parkeringen. Det hittar du på Mina sidor.