Jag har betalat både i P-automaten och via SMS/app, vad gör jag nu?

Beroende på vem som handhar parkeringsautomaten så skiljer sig hanteringen av ärendet åt, i vissa fall kan vi hjälpa till men i andra fall behöver du kontakta parkeringsägaren. Kontakta oss för att få mer information.

Behöver du ett kvitto för din parkering som du har skapat med vår tjänst så finns det att hitta på Mina sidor under fliken Kvitton.