Hur väljer jag bil i appen?

Första gången du använder appen behöver du lägga till din bil. Detta gör du genom att klicka på "Välj fordon" längst upp på startskärmen. Du kan, utöver registreringsnummer, ge din bil ett specifikt utseende med ett smeknamn, bilbild och färg. Om du har behov av att ha flera bilar att välja mellan, är det bara att lägga till flera fordon i listan. På din iPhone klickar du på Lägg till fordon och på din Android-telefon klickar du på det blå plustecknet.

Har du flera bilar registrerade på ditt konto kommer den senaste du parkerade med vara förvald så glöm inte att se till att du startar en parkering med rätt fordon!