Jag kan inte logga in för jag har inget lösenord.

Som kund hos oss har du automatiskt fått inloggningsuppgifter till Mina sidor

• Gjorde du din första parkering via SMS fick du ditt lösenord i SMS-bekräftelsen när du avslutade din första parkering.
  • Skapade du ditt konto genom att logga in i appen valde du själv ditt lösenord i samband med registreringen.

Vi vet att det kan vara lätt att glömma sitt lösenord. Här kan du enkelt återställa ditt lösenord.

Om du inte kan återställa ditt lösenord, vare sig via SMS eller e-post, kan du kontakta vår kundservice.
Tänk på att om du inte har registrerat någon e-postadress hos oss behöver du återställa lösenordet via SMS.