Hur vet P-vakten att jag parkerat med SMS Park?

SMS Park utför ingen parkeringsövervakning. Det är markägaren, och i vissa fall dennes bevakningsbolag, som övervakar parkeringen. För information om bevakning på specifik parkeringsplats, kontakta ansvarig markägare och/eller bevakningsbolag.

När du parkerar med SMS Park skickar vi din parkering till parkingsoperatörens databas. På de flesta områden skannar parkeringsvakten ditt registreringsnummer för att se om du har en aktiv parkering. Därför är det viktigt att du kontrollerar att du skrivit in rätt registreringsnummer eller valt rätt fordon när du startar en parkering.