Hur vet P-vakten att jag parkerat med SMS Park?

SMS Park utför ingen parkeringsövervakning. Det är markägaren, och i vissa fall dennes bevakningsbolag, som övervakar parkeringen.

För att parkeringsvakten ska hitta din parkering i sin databas är det viktigt att du kontrollerar att du skrivit in rätt registreringsnummer och zonkod när du startar en parkering. På de flesta områden skannar parkeringsvakten ditt registreringsnummer för att se om du har en aktiv parkering.

För information om bevakning på specifik parkeringsplats, kontakta ansvarig markägare och/eller bevakningsbolag.