Hur får jag fakturan för mina parkeringar i tjänsten skickade till mitt företag?

Självklart har vi en smidig lösning för att du ska slippa göra utlägg och krångla med kvitton.

Det fungerar precis på samma sätt som när du parkerar privat - med enda skillnaden att fakturan ställs mot ert företag. Det gör att anställda slipper hantera kvitton och göra utlägg för sina parkeringsbiljetter. I appen väljer du enkelt om din parkering ska debiteras ditt företag eller dig privat.

Läs mer under fliken Företag