Hur får jag fakturan för mina parkeringar i tjänsten skickade till mitt företag?

Självklart har vi även en smidig lösning för att du ska slippa göra utlägg och krångla med kvitton. Svaret är vår företagstjänst. Vi tycker att den är så smart att den fått ett helt eget uppslag på vår hemsida. Läs mer under fliken Företag. Där kan du också skicka in en intresseanmälan.

Det fungerar precis på samma sätt som när du parkerar privat - med enda skillnaden att fakturan ställs mot ert företag. Det gör att anställda slipper hantera kvitton och göra utlägg för sina parkeringsbiljetter. I appen väljer du enkelt om din parkering ska debiteras ditt företag eller dig privat.

Är du ivrig att komma igång eller har frågor är du alltid välkommen att höra av dig:

foretag@smspark.se