Varför är mitt telefonnummer/personnummer spärrat när jag försöker parkera?

Om du får meddelande om att ditt telefonnummer/personnummer är spärrat när du försöker starta en parkering så kan det bero på att du har en obetald faktura. Du kan kontrollera statusen för dina fakturor genom att logga in på Mina sidor

Om din faktura har gått vidare till inkasso så ska du ta kontakt med Alektum Group för att få betalningsuppgifter. När du betalt din faktura till Alektum kan du kontakta oss för att få spärren lyft. När spärren är lyft kan du starta upp parkeringar igen. Under tiden som ditt konto är spärrat behöver du betala för din parkering på annat vis.