Hur startar jag en långtidsparkering via app?

På vissa zoner kan du starta långtidsparkeringar. Det innebär att du får ett fast antal dagar att parkera på till ett fast pris.

Efter att du valt zon i appen kan du markera valet Långtidsparkering som finns under zoninformationen. När du gjort det väljer du parkeringslängd i listan. Du kan också välja automatiskt förnyelse av din långtidsparkering. Det innebär att den startas upp automatiskt varje ny period.