Hur kommer jag igång med SMS Park-appen?

Ladda ner
Ladda ner appen från App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Sök efter "SMS Park".

Logga in
Ange ditt personnummer och mobilnummer. Du kommer få en PIN-kod skickad till det angivna mobilnumret.

Bekräfta PIN-kod
Ange PIN-koden du fick per SMS. Om du är ny kund måste du välja ett lösenord. Om dina uppgifter redan finns i våra system kommer du bli ombedd att uppge ett lösenord. Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det. Läs här om hur du återställer ditt lösenord.

Börja parkera
Sedan är det bara att tuta och köra, vill du veta mer om hur du startar en parkering via appen kan du läsa det under rubriken Hur startar jag en parkering via appen?