Hur startar jag en parkering via appen?

Vad kul att du laddat ner vår app! Smart val tycker vi! Med appen har du stenkoll på dina parkeringar.

För att parkera med appen börjar du med att välja fordon och ange registreringsnumret. Därefter väljer du zonen du ska parkera på.

Sätt en preliminär sluttid med den blå tidsremsan. Därefter trycker du på "Starta parkering". För att förlänga en pågående parkering så kan du gå in på biljetten för att justera sluttiden. För att avsluta en parkering så trycker du helt enkelt på ”Avsluta” på biljetten.

Vi vill gärna ge dig en liten rundtur i appen och har därför gjort en film. Hoppas du uppskattar den!