Jag har fått en kontrollavgift, vad gör jag?

Att hitta en gul lapp på rutan är aldrig kul och vår kundservice finns alltid här för att hjälpa dig på bästa sätt. Däremot är SMS Park endast en betaltjänst och utfärdar alltså inga kontrollavgifter.

Har du fått en kontrollavgift som du vill överklaga vänder du dig till de kontaktuppgifter som står på kontrollavgiften. De kommer att fråga efter ett kvitto på din parkering via oss, detta kan du själv smidigt ta ut genom att logga in på Mina sidor. Du loggar in via vår hemsida eller appen.

Har du parkerat med oss tidigare eller loggat in i appen så har du ett lösenord. Men vi vet att det kan vara lätt att glömma och du kan givetvis alltid få ett nytt.

SMSa då "NYTT" följt av ditt personnummer till 0700 404040.
Exempel: NYTT ÅÅMMDDXXXX

Men som sagt finns vår kundservice alltid här för att hjälpa dig. Skicka i så fall ett mail till oss med en bild på din kontrollavgift.