Kom igång med appen

1. Ladda ner
    Ladda ner appen från App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Sök efter "SMS Park".

2. Logga in
    Ange ditt personnummer och mobilnummer. Du kommer få en PIN-kod skickad till det angivna mobilnumret.

3. Bekräfta PIN-kod
    Ange PIN-koden du fick per SMS. Om du är ny kund eller om du har ett nytt mobilnummer så måste du även ange ditt lösenord till SMS Park. Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det.

4. Börja parkera
    Sedan är det bara att tuta och köra, vill du veta mer om hur du startar en parkering via appen kan du läsa det under rubriken Hur parkerar jag med appen?