Kan jag parkera flera bilar samtidigt?

Du kan ha två stycken korttidsparkeringar pågående samtidigt. Du startar parkeringarna precis som vanligt. Ska du avsluta parkeringen via SMS behöver du däremot specificera vilken bil som ska avslutas genom att SMS:a AVSLUTA följt av bilens registreringsnummer.

Ex. AVSLUTA ABC123

Använder du appen avslutar du parkeringarna som vanligt. Vi tycker att det smidigaste är att använda appen i alla lägen, men speciellt i detta.