Hur får jag fakturan till företaget?

Vi har en smidig lösning för företag. Det fungerar precis på samma sätt som när du parkerar privat - med enda skillnaden att fakturan ställs mot ert företag. Det gör att anställda slipper hantera kvitton och göra utlägg för sina parkeringsbiljetter. I appen väljer du enkelt om din parkering ska debiteras ditt företag eller dig privat. Klicka här för att se en kort video.

Vill ni ha hjälp att komma igång, hör av er till 0772-10 10 10. Eller klicka här för att göra en intresseanmälan.