Varför debiteras inte min mobilräkning?

Vi vill att det ska vara enkelt att parkera med sin telefon och att alla ska kunna parkera med oss utan förregistreringar eller abonnemang.

För att kunna debitera en ev. mobilräkning hade du som parkör behövt installera andra programvaror för att kunna använda vår tjänst. Detta vill vi givetvis inte, då det tar en massa onödig tid. Det skall gå snabbt och smidigt att parkera!
Därför skickar vi alltid en samlad månadsfaktura i början på nästkommande kalendermånad.