Hur betalar jag parkeringsavgiften?

Hos oss betalar du månadsvis. Vi har ett helt smörgåsbord med alternativ för hur du kan få din faktura, eller om du hellre vill koppla ditt betalkort. Gör du inte något aktivt val har du pappersfaktura (25 kr) som standard.

Kortbetalning: Vi debiterar ditt registrerade Mastercard eller Visakort en gång per månad för de parkeringar du gjorde under föregående månad. Så fort detta är gjort så får du ett kvitto skickat till din registrerade mailadress.

E-post-faktura: Du får en faktura skickad direkt till din mail. Denna innehåller även en specifikation som visar var och när du parkerat.

SMS-faktura: Du får de uppgifter du behöver för att kunna betala in dina parkeringskostnader på samma sätt som du betalar en vanlig faktura. Observera att denna fakturatyp inte innehåller någon specifikation gällande var och när du parkerat. För att hitta detta behöver du logga in på Mina sidor.

Genom att logga in på Mina sidor kan du välja det alternativ som passar dig bäst och även hitta mer information om de olika alternativen.