Vad gör jag om mitt batteri till telefonen tar slut innan jag avslutat parkeringen?

Ingen anledning till oro. Du kan både starta och avsluta din parkering genom att logga in på Mina sidor. Du loggar in med ditt personnummer och ditt lösenord. Har du parkerat med oss tidigare eller loggat in i appen så har du ett lösenord. Men vi vet att det kan vara lätt att glömma och du kan givetvis alltid få ett nytt.

SMSa då "NYTT" följt av ditt personnummer till 0700 404040

Du är också välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med din parkering. Du når oss på 0772 101010.