Hur parkerar jag med SMS?

Starta parkering via SMS

1. Skicka ett SMS med zonkod regnummer personnummer till 0700-40 40 40.
    Zonkoden är ett nummer som står på våra dekaler och skyltar och som identifierar parkeringsplatsen.
  2. Direkt får du en SMS-bekräftelse på att en parkering har startats. Observera att din parkering är giltig först när du erhållit SMS-bekräftelse tillbaka.

Avsluta parkering via SMS

1. Skicka ett SMS med texten avsluta till 0700-40 40 40.
  2. Direkt får du en SMS-bekräftelse på att en parkering har avslutats som bl.a. innehåller hur mycket avgiften blev. Observera att din parkering är avslutad först när du erhållit SMS-bekräftelsen tillbaka.

Tänk om jag glömmer att avsluta min parkering?
För att du inte skall glömma bort en startad parkering skickar vi påminnelser per SMS med jämna mellanrum. Skönt att veta va?