Hur får jag notiser i appen?

Vi vill gärna påminna dig innan din parkeringstid löper ut så att du har möjlighet att förlänga P-tiden om du behöver det.

Första gången du loggar in i appen, rekommenderar vi därför att du tillåter oss att skicka notiser till dig. På så sätt kan vi skicka en påminnelse 20 minuter innan din parkeringstid tar slut. Om du klickade ”Tillåt inte” så skickas inte denna påminnelse. För att tillåta att SMS Park skickar notiser till dig går du in i telefonens inställningar och notiser för att slå på dem igen.